Het volledige assortiment boten van Outboardspecialist.nl

Interesse? Neem contact met ons op.

Sloepen en tenders

Outboardspecialist.nl heeft een ruim assortiment sloepen en tenders; Wij kunnen u de volgende merken leveren: Lago Amore, Pura Vida en Dreamline.

Sloepen en Tenders

Verschil tussen tender en sloep:

Een tender is een schip dat vroeger werd gebruikt om  met name post en passagiers met handbagage te vervoeren naar een ander schip.
Tegenwoordig zijn het sloepen met een modern uiterlijk en meestal snelvarend.

&

Een sloep is een klein scheepstype dat op het dek van een groter schip werd meegevoerd. Er zijn diverse soorten sloepen, zoals: Reddingssloep, Marinesloep, Vissloep, Roeisloep en Staatsiesloep.
Moderne sloepen worden van polyester gemaakt. De overnaadse rompvorm is eenvoudig met een mal via de hand-layup methode te fabriceren. Sloepen zijn er ook van aluminium.

Rubberboten en RIB’s

Outboardspecialist.nl levert u de volgende merken rubberboten en RIB’s: Allpa en LodeStar. Waarbij Allpa een betaalbaar merk is, LodeStar is een goed merk als u wat meer te besteden hebt.

Rubberboten en RIB’s

Verschil tussen Rubberboot en RIB: 

Een rubberboot is een type lichtgewicht boot waarbij de zijkanten bestaan uit zogenaamde “tubes” die gevuld worden met lucht. Het grote voordeel van dit type boot is dat deze heel klein op te bergen is. De meeste passen met gemak in een kofferbak van een auto.

&

RIB boot staat voor Rigid Inflatable Boat. Het zijn solide en wendbare boten, geschikt voor ieder watertype. Zoals de naam dus al zegt is een RIB boot wel een opblaasbare boot, maar met een harde onbuigbare bodem. Veelal worden RIB’s uitgevoerd met een “jockey-seat”. Deze boten worden gebruikt door zowel; Hulpdiensten, Professionals en Recreanten.

Gebruikte boten

Outboardspecialist.nl heeft soms ook een interessante Occassion, meestal door inruil verkregen.  Wilt u uw boot verkopen? Wij helpen u daar graag bij.

Gebruikte boten

Gebruikte boot kopen of verkopen:

Een gebruikte boot Kopen? Daar gaat vaak veel aan vooraf. Veelal is het verstandig om te weten wat u koopt. Maak daarom altijd een proefvaart! Vraag er ook naar om het onderwaterschip te bekijken. U wilt uiteraard ook genieten van uw “gebruikte” boot.

&

Heeft u een boot? Maar wilt u deze verkopen? Dan kan Outboardspecialist.nl u daar bij helpen. Wij beschikken over een groot netwerk waar wij uw boot aanbieden. Indien u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Volg ons op Facebook!

Op onze Facebook pagina houden wij u op de hoogte van; Uw lopende klus? Of vind u hier toch een Sale-Deal welke u kunt toepassen in onze webshop?

Like ons op Facebook!

Het kost maar een paar seconde!