Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Al onze services vind u op deze pagina. Bel of mail ons voor meer informatie.

Polyester herstel

Een ongelukje zit in een klein hoekje en een kras is snel gemaakt. Welke vorm van polyester schade u ook heeft, Outboard Specialist is ook gespecialiseerd in polyester herstel!

Outboard Specialist voert de volgende werkzaamheden uit:

 • Poetsen (de originele glans weer terug in de topcoat met een beschermende wax laag)
 • Polijsten (het verwijderen van alle kleine schades en de glans weer als nieuw maken)
 • Osmose preventielaag aanbrengen / Osmose schade herstellen
 • Verstevigen van spiegels zodat u met meer vermogen kunt varen
 • Boegschroef inbouw
 • Reparatie van scheuren en kraken

De boot op de foto’s is heeft een aanvaring gehad. Daardoor is er schade ontstaan, waardoor de boot onvaarbaar was.

Het gat is gedicht door het met polyester te vullen. Hierna is er een topcoat laag aan gebracht, welke na uitharding is gepolijst en gewaxt.

Heeft u schade of wilt u uw boot of sloep aanpassen? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Reparatie en Onderhoud

Zorgeloos genieten van uw sloep, speedboot, waterscooter of jacht?
Iets wat we allemaal willen! Outboard Specialist biedt u de juiste service voor reparatie en onderhoud.

Outboard Specialist repareert uw boot en motor in een professionele werkplaats. Niet alleen reparatie en onderhoud voeren wij uit. Ook het inbouwen van nieuwe systemen behoort tot de mogelijkheid. U kunt hierbij denken aan een fish-finder of een toilet-systeem. Wij denken graag met uw wensen mee.

Onze werkplaats is volledig ingericht voor het onderhouden en repareren van buitenboordmotoren. Hier kunnen wij ook dieselmotoren en inboard benzine motoren repareren. Naast motoren kunnen wij ook elke andere reparatie aan uw boot uitvoeren.

Elektrische installaties van schepen herzien, controleren of vervangen. Of inbouwen van diverse elektronische installaties. Denk hierbij ook aan elektrische voortstuwing systemen.

Werkplaats tarief: €54.45 per uur.

Echt genieten van de stilte? Dan wilt u zeker elektrisch of hybride varen. Lees hier meer over elektrisch varen!

Voor het onderhoud van buitenboordmotoren bent u bij ons op het juiste adres! Wij onderhouden de volgende merken:

 • Mercury/Mariner
 • Suzuki
 • Evinrude/Johnson
 • Tohatsu
 • Yamaha

*Let op: Nimarine, Parsun, Sail, Hidea en Magnum kunnen wij NIET repareren!*

Voor onze tarieven betreffende onderhoudsbeurten kunt u terecht in onze webshop.

Motorwissel

Heeft u een inboard diesel in uw boot staan en wilt u toch liever elektrisch varen? Dat kan!

Outboardspecialist.nl bouwt uw boot vakkundig om naar uw wensen. Waarnodig passen wij uw boot aan zodat, u de ruimte en comfort aan boord kunt blijven genieten. Wij denken graag met uw wensen mee.

In enkele gevallen krijgt u subsidie bij het ombouwen van brandstof naar elektrisch. Vraag dit na bij uw gemeente!

Elektrische installaties passen wij aan, zodat de huidige installatie gebruikt kan worden. De schroefas installatie zal zo veel als mogelijk intact worden gehouden. Wij proberen voor u en de natuur het verbruik van materiaal zo veel mogelijk te beperken.

Werkplaats tarief: €54.45 per uur.

Voor elektrische buitenboordmotoren kunt u terrecht op:

www.etmtecmarine.nl

Service op locatie

Het kan iedereen overkomen, u heeft een dag gepland om met familie, vrienden of collega’s een dagje te varen. Maar helaas krijgt u een motorstoring. Outboard Specialist bied de oplossing!

Onderweg kan er van alles gebeuren. Daarom bieden wij u nu “Service op Locatie” aan. Vaak kunnen wij na het uitvoeren van een (tijdelijke) ingreep uw dag weer goed maken. U kunt weer verder met uw vaartocht en brengt uw boot of motor daarna bij ons zodat wij het probleem voor goed kunnen verhelpen.

Met onze service truck kunnen wij u (bijna) overal helpen. Onze monteur vind het niet erg om een stukje te lopen door een weiland. De service truck wordt ook ingezet voor het vervoeren van uw boot.

Wij zitten veel in de Amsterdam en omstreken. Vaak kunnen wij u binnen 1 uur bij u zijn.

Indien wij er niet in slagen om de reparatie uit te voeren op locatie, vervoeren wij uw boot naar onze werkplaats/haven. Hier hebben wij meer capaciteit en materieel bij de hand zodat u alsnog weer snel kan genieten van uw boot.

De volgende tarieven worden gehanteerd bij “Service op locatie”:

 • €54,45 per uur (Reistijd, gerekend vanaf onze werkplaats)
 • €78,65 per uur (Buiten kantoortijden) (Reistijd, gerekend vanaf onze werkplaats)

Voor halen/brengen/slepen van uw boot wordt een toeslag gerekend van: €75.00

Boot transport is een veel gevraagde service. Dit kunnen wij voor u verzorgen in Nederland, maar ook door heel Europa. Dit betreft enkel trailerbare boten en sloepen.

Outboard Specialist vervoert uw sloep of schip al vanaf €90,75 per uur. Eventuele hijskosten worden extra in rekening gebracht.

Winterstalling

Outboard Specialist is ook tijdens de winterstalling actief. Van motorservice tot nieuwe systemen inbouwen en van poetsen tot lakken, wij staan garant voor een zorgeloos nieuw vaarseizoen!

In de winter gaan veel boten uit het water voor groot onderhoud. Naast boten stallen wij ook buitenboordmotoren. Wij conserveren alle buitenboordmotoren en stallen ze in een verwarmde loods. Op dit moment hebben wij de mogelijkheid om buitenboordmotoren tot 25 pk te stallen. Wij kunnen ruim 50 buitenboordmotoren stallen.

Wilt u gebruik maken van onze winterstalling? Informeer ruim van te voren naar de beschikbare plaatsen. ! Let op: VOL=VOL!

Tijdens de winterstalling voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

 • Polijsten van het polyester
 • Het polyester in de wax zetten, met speciale PTEF laag!
 • Motorservice
 • Inbouwen van nieuwe systemen aan boord
 • Reparatie van systemen aan boord
 • Polyesterschade herstel
 • Schoonmaken van dekzeil en kussens
 • Reparatie van dekzeil en kussens
 • Antifouling aanbrengen
 • Lakken, zowel interieur als exterieur en waterlijn
 • Enz….

Hieronder vind u de prijzen welke van toepassing zijn voor de winterstalling 2018/2019. Prijzen zijn exclusief kranen en inclusief afspuiten van het onderwaterschip.

 • Stalling buitenboordmotor: €15,00 per maand
 • Stalling rubberboot: €30,00 per maand
 • Stalling buiten: €29,50 p/m²
 • Stalling binnen: €39.50 p/m²

Voor de Outboard Specialist Haal&Breng service rekenen wij een vast tarief voor het kranen uit het Aarkanaal te Ter Aar en het vervoeren naar onze stalling, ook wordt uw onderwaterschip afgespoten met hogedruk. Wij uw schip in heel Nederland op komen halen en brengen. Het gehele seizoen kunt u een beroep op ons doen om uw boot te vervoeren.

Voor meer informatie kunt onderstaand formulier invullen.

Wilt u tijdens uw vakantie gebruik maken van onze zomerstalling? Laat op tijd weten wanneer u uw boot bij ons gestald wilt hebben.

Zeilmakerij

Regen, vuil en zonlicht… Een boothoes of bootzeil biedt hiervoor bescherming. Outboard Specialist levert u opmaat gemaakte zeilen, kappen en boothoezen. Ook bent u bij onze zeilmakerij op het juiste adres voor uw bootstoffering.

Van boothoes tot bimini-top, Outboard Specialist verzorgt het voor u. Voor elk type boot en elke grootte. Uw boot verdient de beste bescherming, daarom werken wij uitsluitend met de beste materialen en producten. Uw afdekzeil, boothoes, cabriokap of camperkap wordt op maat gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van de perfecte pasvorm.

Bootkussens, bootstoffering en wandbekleding. In elke kleur en style kan dit verzorgt worden. Zo kunt u een keuze maken uit diverse soorten stoffen en kleuren, met bies of zonder bies, met knoop of zonder knoop. Wij denken mee met u als klant, (bijna) al uw wensen zijn mogelijk.

Helaas is het niet altijd te voorkomen dat uw zeilen tijdens het gebruik beschadigd raken. Het kan ook zo zijn dat u na veelvuldig gebruik het zeil na wilt lopen op stiksels en verstevigingen. Om u voor deze zaken volledig van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met gerenommeerde zeilmakers zodat u snel en adequaat weer op weg kan. Reiniging van uw afdekzeil, boothoes, cabriokap of camperkap is uiteraard ook mogelijk!

Uiteraard hoort bij kwaliteitszeilen ook een goede voor- en nazorg. Alvorens u bij ons besteld is het mogelijk om de zeilen door ons te laten inmeten zodat u verzekerd bent van een optimale pasvorm. Tevens biedt het inmeten vaak gelegenheid tot nader advies en afstemming op uw jacht. Persoonlijk contact zien wij als zeer belangrijk en de ervaring leert dat middels goed overleg de zeilen maximaal afgestemd worden op uw wensen.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Ontvang een scherpe offerte

(Binnen 2 dagen gegarandeerd bericht)

Vul hieronder uw gegevens in.

NAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

STEL UW VRAAG